Marșul pentru viață 2020 va avea loc, online, anul acesta, pe 17 mai, ca urmare a restricțiilor impuse de pandemia actuală. Anul trecut MARȘUL PENTRU VIAȚĂ s-a desfășurat în 300 de locații din România și Republica Moldova.  Evenimente asemănătoare avut loc și în alte zone ale lumii precum Washington, Paris, Berlin.

La Botoșani au participat peste 1000 de cetățeni de toate vârstele, inclusiv copii. Participanții la acest marș au plecat de la biserica ,,Buna Vestire” , apoi au parcurs un traseu pe Bulevardul Mihai Eminescu – Pietonalul unirii – Strada Cuza Vodă – Strada Marchian – Bulevardul George Enescu – Maternitatea Botoșani. Ei au purtat pancarte cu mesajele ,,VIAȚA INSEAMNA DRAGOSTE” ,,FIECARE VIAȚĂ ESTE UN DAR” ,,SUSȚINEM VIAȚA”.

Evenimentul online va fi organizat de organizațiile  ,,Studenți pentru viata” și ,,România pentru viață” si va fi găzduit duminică, 17 mai ora 18:00 pe pagina de Facebook,,Marșul pentru viață București. Întâlnirea are scopul de a semnala problemele femeilor însărcinate, dar dar și de a arăta importanța unei vieți umane corecte.

Președinții acestor asociații vor vorbi despre viata, despre copii și părinți. Un marș al discursurilor motivante. De asta vom avea parte anul acesta. E interesant de văzut, așa că dă like paginii și fii pe fază duminică.