Veste bună pentru botoșăneni! Vineri, 22 mai, se deschid cele șase terenuri de tenis de câmp, precum și peretele de escaladă situat la intrarea în patinoar. Vestea a fost anunțată de Eugen Ţurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) care administrează și parcul Cornișa.

,,Parcul regional Cornișa se deschide pentru publicul larg, pentru a putea face plimbări de promenadă, pentru a ne putea plimba cu bicicleta, cu rolele, cu skateboardul. De asemenea, se vor deschide cele șase terenuri de tenis de câmp pentru cei doritori de sport”, a spus Eugen Țurcanu.

Conform acestuia,  deschiderea celor șase terenuri de tenis și a peretelui de escaladă prespune și respectarea unor reguli de distanţare socială. Directorul DSPSA  dă toate asigurările privind igenizarea spațiilor după fiecare utilizare. Tot de vineri, se va deschide un modul de alimentaţie publică pentru a oferi posibilitatea celor care ajung în parcul Cornișa să-și cumpere răcoritoare și gustări preambalate. Botoșănenii nu trebuie să uite nici aici de mănuși, de masca de protecție și gelul antibacterian și să aibă răbdare pentru a se putea respecta distanţarea socială.