În cele două luni de stat acasă a fost necesar să îmi caut de lucru prin casă sau să găsesc ceva nou, chiar un hobby. Astfel am dat o șansă gătitului cum observ că mulți dintre voi ați făcut.

Totul a început cu tema dată la Economie. Aveam sarcina de a găti unui membru din familie orice preparat și apoi să scriem o fișă de producție. Am ales să gătesc pui în sos chinezesc dulce-acrișor, fiind interesată de rețetă.

Pentru o primă încercare chiar mi-a plăcut activitatea în sine, dar și gustul mâncării. După câteva zile am vrut să mai încerc niște rețete, dar de data asta am vrut să fie dulciuri.

Am gătit clătite americane, budincă, fursecuri, prăjiturele, lucruri simple pentru unii, dar importante pentru mine. Am vizionat rețete de pe anumite site-uri și am continuat să încerc lucruri noi. Într-o zi am fost tentată să fac trend-ul cu Dalgona Coffe și mi-a reușit.

Mi-a trebuit doar un impuls pentru a continua acest tip de activitate. Astfel, am făcut fresh-uri de fructe, milkshake-uri sau alte rețete pentru cafele. Nu toate au fost tocmai cele mai reușite, dar m-am bucurat de fiecare în parte pentru că erau preparate de mine și indiferent de rezultate erau apreciate de familia mea. Din micile greșeli am învățat ce trebuie să fac și ce nu, nu mi-a mai fost teamă că voi arde ceva sau voi irosi.