Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur a afirmat în această seară, la emisiunea Dosarul zilei de la TeleM Botoșani că în vara anului în curs urmează două licitații pentru Teatrul Mihai Eminescu, monument istoric aflat în centrul orașului.

Practic, se continuă lucrările pentru restaurarea clădirii după finalizarea consolidării. Conform celor declarate în emisiunea amintită, prima licitație va avea loc pe data de 9 iunie și prevede revizuirea documentației care a suferit modificări. “Lucrările de consolidare sunt finalizate în proporție de sută la sută. Urmează a doua licitație  pentru revizuirea documentației privind lucrarea, pentru că în timpul acesta s-a schimbat cam tot ce e acolo și trebuie să facem această revizuire pronind de la docmentația veche”, a spus Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

Cea de-a doua licitație, pentru lucrările de finalizare a teatrului,  va avea loc la începutul lunii august. Primarul a dat asigurări că sunt mari șanse ca lucrările de finalizare pentru teatru să înceapă chiar anul acesta.