Cu ocazia zilei de 1 iunie, voluntarii Centrului de voluntariat B.O.M.D. s-au reunit după o lungă perioadă de activități desfășurate în online.

De data aceasta, tot pentru o întâlnire colorată. Una pentru copii. Au desenat, au scris mesaje motivațioanale pentru că au dorit să aducă la acest nou început mai multă speranță și bucurie.

Având în vedere perioada delicată în care ne aflăm și perioada de distanțare socială, a fost o activitate drăguță și care sperăm că adus câteva zâmbete pe buzele botoșănenilor. Nici noi nu ne-am adunat într-o formulă prea mare. Am dorit ca oamenii care se așează pe o bancă în parc să zâmbească citind un mesaj colorat” ne-a declarat Denisa Sandu, coordonatorul de activități al centrului.

Curcubee, citate despre copilărie și multe inimioare au inspirat voluntarii centrului pentru realizarea micilor panoplii.

Cred ca această activitate a avut si are beneficii, atât pentru noi, cei care am muncit la crearea afișelor, cat si pentru cei care vor prelua energia pozitivă. Ne-a prins bine să ieșim după atâta timp și sper că oamenii care se vor plimba prin parc, se vor bucura mai mult de copilul din ei, furând zâmbetele din afișele ce domină parcul.” ne-a spus Ionela Bojincă, coordonator activitati adjunct.

Mai multe poze aici.