După o lungă așteptare, Ștefan Avram Cherescu (29 de ani), mai cunoscut publicului ca Nane, a lansat vineri, 26 iunie, albumul NANalien. Albumul a avut premiera pe Youtube, iar, înainte ca acest album să fie lansat, Nane a postat trei videouri, fiecare de aproximativ 30 de secunde, pentru promovarea albumului. Totodată, a postat pe Instagram un sondaj prin intermediul căruia care cere fanilor impresiile despre album. Acest album este și pe Spotify.

Câteva persoane au apărut deja pe story-urile lui Nane cum piesele, iar fanpage-urile l-au etichetat pe artist. Nane are și mulși admiratori la Botoșani, astfel că i-am întrebat cum li se pare și ce au remarcat la acest nou disc.

Lorena Mătrescu, în vârstă de 12 ani, ne-a spus că îi place mult Nane, deoarece are un stil diferit ,,Îmi place foarte mult Nane, deoarece are un stil de muzică mai diferit față de ceilalți cântăreți. Chiar mă relaxează unele melodii de la el și preferata mea este Dragostea Ta”.

Și eu sunt un admirator al artistului și pot spune că albumul este diferit de celelalte. Unul dintre clipuri are o animație super interesantă, iar și cele trei videouri sau promo-uri sunt foarte frumoase. Colaborările cu Ian, Oscar, NOSFE, Amuly sunt cool, foarte diferite de ceea ce a realizat până acum. Beat-urile sunt în așa fel în cât să prindă la tineri și mă bucur că fanpage-urile, dar și publicul lui, în general, a apreciat acest album, distribuindu-l pe story.