Copiii de la Cheia Sol au început o serie de spectacole estivale la o terasă cunoscută din Botoșani. Terasa Old School a gazduit, miercuri seară, un spectacol muzical la care au participat zeci de botoșăneni. Au cântat trei dintre copiii de la Cheia Sol, grup coorodonat de Oana Pușcașu. Micuții artiștii au susținut fiecare câte un scurt recital cu melodii în mare parte din repertoriul internațional, dar bazate pe rock.

 

Copiii care au cântat în această primă seară au fost Alexandra Cojocariu de 9 ani,  Ioana Balan de 12 ani și Luca Lazar de 9 ani. Cel care a dat startul concertului a fost Luca ce a venit la terasă cu un adevărat grup de susținători format din colegii lui de clasă. Copiii au venit împreună cu doamna lor învățătoare care și-a sărbătorit cu această ocazie cei 40 de ani. Luca a cântat mai multe melodii dovedind mult aplomb, atitudine și stil.

L-a urmat Alexandra Cojocariu care a impresionat prin ambitusul său  puternic și prin sensibilitatea tipică unui artist. Iar Ioana Balan a fost de departe rockerița serii, de altfel și Oana Pușcașu a pus în prezentare fetei că are înclinații spre muzica rock.  Toti copiii au fost aplaudați  de public care, s-a văzut, dornic și interesat de un spectacol live după atâta pauză.

La final, micuții au primit și câte un trofeu Cheia Sol, iar Oana Tăbultoc, proaspăt absolventă de liceu, cu bacalaureatul luat, a cântat melodia Purple rain. Oana Puscasu a spus că spectacolul va fi săptămânal și vor  cânta  copiii pregătiți la studioul Cheia Sol pentru ca aceștia să se obiușnuiască mai bine cu publicul, cu showul etc.