Omul de radio, Daniel Buzdugan a fost impresionat de vocea unei botosănence, postând pe pagina lui de Facebook un mesaj de apreciere față de aceasta. Este vorba despre Adriana Vasiliu, fiica fostului director D.S.V.S.A. Dora Vasiliu, recent decedată, si al medicului veterinar, Dorin Vasiliu. Astăzi,fata și-a luat un nume de scenă și s-a stabilit în Los Angeles, California unde compune muzică. Tânăra s-a pregătit muzical de la vârste fragede, luând ore de canto în copilarie cu profesoara Oana Pușcașu.

Airyen Vay, așa o cheama în prezent pe cântăreața de muzica pop, s-a născut pe 21 decembrie în 1994 și spune pe siteul ei oficial că prin muzica ei exprimă cu fermitate puterea interioară a unei ființe umane care iese în evidență pentru dragoste, egalitate, drepturile omului și libertate.

Cel mai recent single al său, „Say” este o poveste a unei iubiri fără sfârșit. Cu o voce emotivă sufletească, ea descrie sensibilitatea, amabilitatea, dar și forța și puterea unei femei.

Actualmente, tânăra vedetă are trei melodii numite: Concrete, Morphine și, cea mai nouă și mai delicată, SAY. Daniel Buzdugan a rămas impresionat de cantecul ei recent postat pe canalul de Youtube,  SAY care are, la ora actuală, 156k vizualizari.