Unul din cele mai populare jocuri de pe patforma Magazin Play este, în prezent, Roblox. Aplicația a fost creată de David Baszucki și Erik Cassel în 2004 și are foarte multe jocuri. Pentru început, să vedem care sunt cele  mai popuare:

1. Adopt me. În acest joc poți adopta alți jucători, îndeplinind cerințele amuzante prin care faci bani și ajuți persoana adoptată. Poți cumpăra și îngrijii animale, poți decora case. Mai poți face și trade-uri prin care faci schimb de obiecte cu alte persoane. Acest joc e pe primul loc în tranding.

2. Piggy. Cred că toți ați auzit de Purcelușa Peppa, doar că în acest joc Peppa se transforma într-o purcelușă malefică.  Numărul maxim de  jucatori este de șase, iar unul dintre jucători este selectat Piggy și va trebui să-i omoare pe ceilalți playeri (jucători). Trebuie doar sa te ferești de personajele din Peppa pig  malefice, să evadezi  din casa Peppei. De asemenea, sunt multe alte harți distractive.

3. Tower of Hell. Cred că mulți ați auzit de obby-uri (acele joculețe prin care tu, ca jucător, sari peste diferite obstacole) . Dar Tower of Hell este un obby diferit. În acest joc treci de la un nivel la altul, iar dacă mori, trebuie să o iei de la capăt. Asta face jocul mai greu, dar și distractiv. În acest joc trebuie să treci de obstacole, să sari peste ele și să ai grija de micuțele particule de acid care te pot omorî. În acest joc poți primii 100 de puncte dacă ajungi în vârful turnului.

Aceste jocuri sunt foarte jucate în Botoșani, am văzut asta șa foarte mulți colegi și prieteni de-ai mei, inclusiv eu joc fiind considerată un jucător Pro, adică foarte bun.  Sunt foarte populare și amuzante, ideale pentru timpul liber din vacanță.