Cimitirul Eternitatea va scăpa, în sfârșit, de buruienile care acoperă  mormintele.  Săptămâna trecută, reporterii Buzz semnalau neglijența de la cimitirul amintit, arătând cum mormintele sunt practic îngropate în buruian, iar directorul de la S.C Urban Serv S.A, Bogdan Buhăianu, spunea că între primărie și societate există un contract prin care societatea trebuie să curețe doar aleile principale și secundare.

L-am întrebat pe primarul Cătălin Flutur despre acest aspect și ne-a spus că va prelua acest serviciu, chiar dacă este prin contract al societății Urban Serv. “Vom prelua acest serviciu și vă garantez că va arăta mult, mult mai bine. Probabil, domnul director ar trebui, cel puțin de la niște copii, să își ceară scuze, dar, probabil că e acolo pentru că este finul cuiva. Chiar dacă n-am preluat cimitirele, vom intra noi, cu forța să facem ordine și curățenie. Pentru că cetățenii nu știu cine trebuie să se ocupe de asta, vom intra și vom face curat”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Reporterul Buzz l-a întrebat în conferința de presă despre acest aspect, menționându-i faptul că domnul director de la Urban Serv s-a supărat pe malițiozitatea întrebării adresate. Reporterul Buzz l-a întrebat ce se întâmplă la cimitirul Eternitatea.

Puteți urmări reportajul în cea mai recentă ediție a jurnalului, mai  jos.