Clubul sportiv Sănătatea face înscrieri pentru cursuri de tenis pentru copii de orice varstă. Administratorul unuia dintre cele mai vechi cluburi sportive  din Botoșani, Mihai Șoldănescu, ne-a spus că cei care doresc să joace tenis pot veni la club, unde se întâlnesc cu antrenorii. “Înscrierea la CS Sănătatea se fac în fiecare zi la club, părinții copiilor și nu numai, se vor adresa antrenorilor pentru detalii”, a spus Mihai Șoldănescu. Clubul are, în prezent, doi antrenori dar urmează să mai vină și alți tineri care termină facultatea.

Tenisul dezvoltă, ca orice alt sport, calități motrice, psihice și morale. Mihai Șoldănescu observă cu durere o scădere a interesului pentru sport în ultimi ani, față de anii 90. El și-a amintit de campioanele pe care clubul le-a dat imediat după Revoluție, Carmen Țibuleac, Corina Corduneanu.

Un reportaj mai amplu despre ceea ce  au făcut micii reporteri la Jurnalul copiilor, în curând. Clubul sportiv amintit se găsește în spatele Maternității, lângă parcul Mihai Eminescu.