O botoșăneancă reprezintă juriul tinerilor francofoni la TIFF, alături de alte 4 tinere, toate studente la Litere. Botoșăneanca este Daria în vârstă de 21 de ani, fost membru al cercului de Jurnalism Micii Reporteri, în prezent studentă la Facultatea de Litere din Cluj.
Cele 5 studente la Litere, pasionate de cinematografie care s-au implicat intens în activitățile Institutului Francez din România la Cluj-Napoca, vor viziona 6 filme de limbă franceză și vor decide “Premiul TV5 Monde – Institutul Francez din România – RFI România”.  Coordonatoarea juriului este Raluca Mateiu. Anul acesta, valorizează implicarea și voluntariatul în favoarea francofoniei!
Daria Ichim spune că face voluntariat de doi ani la Institutul Francez din Cluj Napoca și consideră această reprezentare o oportunitate extraordinară pentru dezvoltarea ei. “Faptul că sunt membru în cadrul juriului tinerilor francofoni la TIFF nu este întâmplător, deoarece sunt deja de doi ani voluntară la Institutul Francez din Cluj-Napoca, partener TIFF și cel care, alaturi de RFI Romania și TV5MONDE, a pus bazele acestei inițiative. Aceasta oportunitate însemnă mult pentru mine, în primul rând, fiindcă e o ocazie de a revedea Clujul, de a participa la una dintre activitățile Institutului de care îmi e tare dor. În al doilea rând, este o experiență nouă, fiindcă va trebui să urmăresc cu un ochi critic toate filmele propuse, cu multă atenție și să oferim justificarea alegerii noastre finale”.