În vacanță la munte, aproape fiecare copil își dorește să escaladeze și să se dea cu tiroliana. Iar astea le găsești la Salina Praid.

Este un o atracție interesantă pentru copii fiind un parc unic, distractiv care trezește adrenalina. Este un loc ideal pentru o excursie cu școala!

Situat la 120 de metri în subteranul Salinei Praid, Club Aventura este primul parc de aventură, ce îmbină traseele montane cu elemente pe stâlpi şi pe stâncă de sare, totul într-o locaţie unică, recunoscută pentru efectul benefic asupra sănătății.

Un alt parc este cel de aventuri, Adrenalin Plus din Sovata are două piste de tiroliene pentru copii si două pentru adulti, compus în total din 42 de elemente, printre ele o linie tiroliana de aproape 400 m peste lacul Tivoli care ofera o distractie palpitantă deopotrivă pentru copii și adulti.

Acest parc oferă mult mai multă adrenalină fața de cel din salină mai ales ca acest parc este printre copaci, în aer liber. În traseul pentru adulți este o tiroliană chiar deasupra lacului, ce poate oferă niște fiori îngrozitori.

Traseul copiilor este printre copaci, iar acesta poate ajunge chiar și în vârf. Sunt lcouri pe care nu trebuie să le ratați în vacanță. Sunt în România, sunt aproape de noi.
.