Tiana Ecaterina Cilibiu, în vârstă de 10 ani, s-a născut cu talent muzical. Despre copila aceasta v-am mai povestit și chiar și faptul că talentul i-a fost fost descoperit de către doamnele educatoare de la grădiniță nu mai este necunoscut.   Tiana a muncit mult pentru a-și dezvolta talentul și dovadă o fac premiile și trofeele obtinute până la această vârstă. ,,Am pierdut șirul concursurilor și premiilor obtinute de Tiana! Are o bibliotecă plină de trofee! “ , ne-a declarat mama  sa,  Corina Cilibiu.

Cele mai actuale premii obținute de Tiana sunt

 • Premiul I la festivalul Golden Voice din Malta, 2020 cu melodia Human de Rag ‘n Bone Man. Festivalul s-a desfășurat online datorită condițiilor actuale și au fost participanți din 41 de țări ale lumii, dar și jurați din tot atâtea țări. 
 • Premiul I la festivalul online Hemannstadt Fest, Sibiu 2020
 • Premiul I la festivalul online ,,Muzica ne unește ” cu peste 1400 de participanți.  
 • Premiul special la festivalul online Radiant Ray, Chișinău, 2020
 • Trofeul Belle Arti al festivalul Duelul Greilor Via Zoom , precum și două premii I
 • Trofeul secțiunii Cântece de iarnă internationale , fest Magia Crăciunului, București, 2019
 • Grand Prix, festivalul November Music Fest, festival international, Ploiești, 2019
 • Trofeul categoriei, Festivalul Festivalurilor, Azuga, 2019
 • Golden Grande Prix, Constelația Necunoscută, festival internațional cu peste 140 de concurenți cu vârste între 5-32 ani, Vaslui, 2019 
 • Trofeul categoriei, Next Magic Voice, Focșani, 2019 
 • Premiul II, Bled Golden Microphone, 2019, Slovenia unde a fost invitată de domnul Sandi Vovk (organizatorul) in urma prestației ei de la un festival internațional din Tg. Neamț.

În luna august micuța talentată trebuia sa participe la festivalul Mamaia Copiilor cu piesa Vise de Carton, dar acesta s-a anulat din cauza pandemiei. Piesa ,,Vise de carton”  este creația  compozitorului  Claudiu Bulete și o reprezintă foarte bine pe Tiana, ca stil muzical, având  puțin rock, putin pop și puțin rap. Piesa vorbește despre condiția artiștilor în pandemiei, în izolare și a fost selectată pentru a face parte dintr-un inedit album aniversar de 20 de ani de Mamaia Copiilor.

Tiana a filmat și un videoclip, pe parcursul a trei zile în Eforie Nord, în Vama Veche, Munții Dobrogei, cetatea Ibida, filmarile fiind realizate de echipa CB Media.

Tiana Ecaterina Cilibiu se pregătește cu doamna profesor dr.  Cătălina Constantinovici, președintele Asociației Vis de Artist. Ea a fost selectată cu alți 19 copii talentați din țară, pentru a face parte din programul Artist Start Up. Această invitație îi aparține cântăreței și compozitoarei Ava și  se derulează pe o perioadă de un an. În această perioadă va face deplasări periodice la București, la Sonus Records, pentru ca în 21 august  2021, Tiana va lansa o melodie la realizarea căreia va contribui, și ca interpret, și compozitor.