Mai mulți copii din Botoșani s-au întors acasă cu premii după ce au participat la un festival desfășurat la finele lunii iulie la Roman. Este vorba despre festivalul Lucky Kids ajuns la ediția a IX-a ce trebuia să aibă loc în luna martie, dar din cauza pandemiei a avut loc în această perioadă.  Președintele juriului la această ediție a fost compozitorul Nicolae Caragea, iar din juriu au mai făcut  parte Stela Enache, Viorel Gavrila si Aurel Manolache.

Tiana Pînzar, alături de profesoara ei, Ana Maria Bucșă

Copiii  din Botoșani, cu premii la această ediție sunt Tiana Pînzar  de 8 ani, cu trofeul categoriei, Ilinca Lazăr-8 ani premiul 1, Sofia Horopciuc -8 ani, Maia Mitoșeriu cu  premiul 1. Ana Maria Bucșă, cea care îi pregătește muzical pe copii, și-a amintit că a cștigat și ea premii pe scena acestui festival. “M-au amintit și pe mine că am câștigat acum câțiva ani trofeul festivalului, iar acum au câștigat premii copiii mei”. Ana Maria Bucșă și-a deschis recent Academia de arte Modus Vivendi unde pregătește muzical copii și tineri cu talent muzical.

 

Concursul a fost la Roman, Lucky Kids, am fost apreciati de presedintele juriului, Nicolae Caragea, de Stela Enache, Viorel Gavrila si Aurel Manolache de la Mamaia Copiilor.Coordonatoarea Ana Maria Bucsa ne-a spus
Am luat 3 premii 1 si trofeul categoriei 8 ani
Pinzar Tiana- 8 ani trofeul categoriei
Ilinca Lazar-8 ani premiul 1
Sofia Horopciuc -8ani premiul 1
M’au amintit si pe mine ca am castigat acum cativa ani trofeul festivalului…cel mare..si acu mi’au castigat copiii me
Sunt in cadrul Academiei
Multumesc mult!❤️