Filmul ,,Adorație” în regia lui Fabrice du Welz a primit premiul TV5 monde România, acesta fiind acordat de juriul tinerilor din care a făcut parte și botoșăneanca Daria Ichim, fost membru al cercului de jurnalism micii reporteri, acum, studentă la Facultatea de Litere a Universității Babeș Bolyai. Daria a făcut parte din juriul tinerilor francofoni care a avut ca scop să acorde acest premiu 🏆 . Totul s-a întâmplat la Cluj în cadrul TIFF, iar mtoivația juriului pentru alegerea filmului a fost următoarea:

Adoration, semnat Fabrice du Welz, este alegerea Juriului Tinerilor Francofoni pentru ediția a XIX-a a TIFF. Povestea de dragoste asimetrică, ieșită din tipare, prezentată în film a reușit să provoace în fiecare dintre noi pe o parte emoții contradictorii, pline de intensitate, iar pe de altă parte întrebări fără răspuns. Impresionant a fost și modul în care cadrul natural pe care protagoniștii îl parcurg în călătoria lor eliberatoare spre un final incert, a căpătat pe parcurs valențe semifantastice. Premiul constă în achiziționarea drepturilor de difuzare a filmului în România.

Componența juriului a fost formată din Denisa Dragomir, Daria Ichim, Raluca Morozan, Paula Szilagyi, iar mentorul tinerilor a fost  Corina Șuteu, fost Ministru al culturii, președintă a Asociației FilmETC şi al festivalului de film românesc Making Waves din New York.

Film va putea fi urmărit în cinematografe odată ce acestea se vor redeschide.