The Mono Jacks, o trupă a momentului care se afirmă tot mai mult

9

Oraşul Darabani va găzdui şi anul acesta Festivalul Zilele Nordului, sub sloganul #Cei7AniDeAcasa. Ediţia de anul acesta se va desfăşura în perioada 28-30 august, respectând toate normele sanitare şi legale.

Deşi anul acesta multe evenimente culturale au fost anulate, la Zilele Nordului au fost pregătite concerte, premiere de teatru, proiecţii de film, conferințe și dezbateri, școli de vară pentru ONG-uri și grupuri civice.

Pentru concertele The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers şi The Kryptonite Sparks s-au pus la vânzare 400 de bilete, iar pentru Nicu Alifantis şi pentru celelalte evenimente culturale, câte 200 de locuri.  Biletele pot fi cumpărate de pe https://www.iabilet.ro/bilete-zilele-nordului.

A 7-a ediţie a festivalului, cu cele 7 locaţii în aer liber, de la Conacul Balş unde se face deschiderea şi închiderea festivalului, Poiana Teioasă care până acum era epicentrul festivalului, acum găzduind competiţia de trail, Stadionul Orăşenesc din Darabani, care va găzdui concertele, Memorialul Mihai Eminescu de la Ipotești, Complexul Țara de Sus, Centrul Comunei Pomârla sau#PrimaȘcoală din Darabani.