Copiii cordonați de profesoara Ana Maria Bucșă, botoșăneanca stabilită în Suceava, unde și-a deschis o școală de canto, s-au întors cu noi premii de la un festival de muzică desfășurat la Suceava. Școala de canto a botoșănencei se numește Academia de arte Modus Vivendi. Este vorba despre festivalul Voci de înger ținut, cum este firesc acum, în aer liber. Printre copiii premiați se regăsesc și  copii fostului viceprimar, Florin Ghiorghiță, Iarina, în vârstă de 8 ani și David, acesta din urmă participând la categoria de vârstă 12-14 ani.

Juriul concursului a fost format din voci și compozitori cunoscuți din muzica românească cum ar fi Luminița Anghel, Aurelian Temișan, Mihai Alexandru, Marcel Iorga, Claudiu Bulete, Florin Fodor.

Micuța Sofia Horopciuc s-a întors cu trofeul categoriei de vârstă 8-9 ani, iar micuții Maia Mitoșeriu (6-7 ani), Tiana Pînzar (8-9 ani) și David Ghiorghiță (12-14 ani) cu premiul I. Premiile III au revenit Iarinei Ghiorghiță (8-9 ani), Dariei Cojocariu (4-5 ani) și Ștefanei Aiftincă (10-11 ani), în timp ce micuța Iustina Purice, care a participat la categoria 10-11 ani a primit o mențiune.