Prima parte cu opt episoade a cunoscutului serial Lucifer de pe Netflix a apărut vineri

Cum a apărut, serialul s-a bucurat de o creștere mare în primele 10 locuri ale clasamentului Netflix.

 

Cei care se ocupă de paginile de social- media au postat aproape în fiecare zi, bucurându-se de sute de mii de aprecieri, comentarii, distribuiri și urmăritori noi, chiar și meme-uri sau gif-uri noi gata pentru a fi folosite într-o discuție.

Killa Fonic și Netflix au postat în această zi pe conturile de Instagram un clip cu secvențe din serialul Lucifer, iar pe fundal este piesa artistului, intitulata “Lucifer” lansată acum 9 luni. Aceasta are aproximativ 2,2 mil. vizionări.

Descrierea aceluiași clip postat pe contul artistului are o descriere în engleză: There’s a Devil in all worlds. I’m honored to announce my favorite brother from another Father, Lucifer. New seson 5 has opened the gates where all the forbidden fruits grow. Only via @netlfixro

Clipul postat de Killa Fonic are în acest moment 13 mii de vizualizări și 36 de comentarii, pe când același clip, dar pe contul de Instagram Netflix România are 23,3 mii de vizualizări și  67 de comentarii cu descrierea: Sound on. Niște Lucifer să te bucure vizual și niște Diablo să te încânte la timpan. LUCIFER, sezonul 5, disponibil acum.

Acum câteva zile, s-a publicat o poză cu ora în care a apărut sezonul 5 prima parte în funcție de zonă.