O activitate inedită, plină de aventură și provocări în limba engleză a avut loc, duminică dimineață, în orașul nostru. Profesoara de limba engleză, Elsa Șeica, ce s-a implicat anul acesta, ca voluntar, în proiectul “Împreună pentru personalul medical din Botoșani” , a organizat o vânătoare de comori.

,,De acum o lună de zile, coc o activitate copil-părinte, o vânătoare de ,,comori”, memorabilă prin Botoșani, în orașul meu de suflet. Iar astăzi s-a întâmplat”  a declarat Elsa în ziua concursului. Echipele au fost formate din copil și părinte, aceștia întâlnindu-se în parcul Mihai Eminescu, unde au primit indiciile.

Ghicitoare tip puzzle

Organizatoarea, împreună cu voluntarii ei, actuali și foști elevi, îmbrăcați în tricouri galbene dedicate competiției,  au format echipele pe care le-au trimis în anumite zone. Indiciile erau primite după ce răspundeau în limba engleză la o ghicitoare. La fiecare oprire, echipele primeau și câte un obiect pentru ca, la final, să confecționeze un zmeu. Între voluntarii Elsei, ca fostă elevă a ei, s-a aflat și Oana Tăbultoc, cunoscută în oraș pentru activitatea ei muzicală.