Anul acesta a fost unul mai special din cauza pandemiei provocate de coronavirus, dar asta nu i-a împiedicat pe reporterii Buzz să fie activi. Chiar dacă nu au avut cunoscutele lor proiecte, concursul de jurnalism și tabara din luna august, copiii-reporteri au mers pe teren, au găsit subiecte de reportaj, au scris în ziar, au filmat, au realizat filmări pentru două scurtmetraje etc. Printre cei mai activi s-au numărat Ioana Ivaș, Mădălina Mihai sau Denisa Sandu cu care am stat de vorbă pentru a afla cât de mult le place ceea ce fac la Buzz.

Denisa Sandu, 18 ani,  redactor-șef al redacție, cameraman:  ,, Având în vedere că este una din ultimele veri la Buzz, mi-am dorit să îmi dau cât mai mult silința. Vara aceasta, am filmat reportaje, am montat, i-am învățat pe cei mici tainele montajului, am scris articole și am învățat să lucrăm la un scenariu. Toate activitățile au fost interesante, chiar și atunci când în redacție și montăm, ne distrăm și învățăm“.

Ioana Ivaș, 12 ani, reprezentantul juniorilor în Colegiul Redacțional:  ,,Vara 2020, a fost vara în care am ales să vin full time la Buzz și a fost mai diferit. A  fost cu  măști, mănuși și dezifectant, dar ne-a plăcut. Am fost activi pe teren, am avut și câte 9 -10 știri în jurnalele noastre informative.  De la începutul verii, am scris aproape zilnic articole pe site sau în ziar, a fost o vară foarte plină“.

Mădălina Mihai, 12 ani,  redactor, cameraman: ,, Vara 2020, la Buzz, a fost una foarte interesantă, chiar dacă a fost virusul acesta, pot spune că m-am implicat și mai mult și am făcut mult mai multe lucruri, decât aș fi făcut într-o vară obișnuită. Am învățat multe lucruri noi. Cel mai mult eu am filmat și am montat. Activitatea care mie mi-a placut cel mai mult, pe langă filmarea celor 2 scurtmetraje, a fost terenul pentru subiecte făcut pe grupe, pentru că în fiecare zi se găsea o zonă noua, o grupă de copii nouă…“.