Seara de miercuri a fost una de repetiție pentru micuții artiști  de la Cheia Sol, care se pregătesc pentru concursul Volare de la Piatra-Neamț. Evenimentul a început de astăzi, și se va desfășura până la sfârșitul săptămînii. Copiii au cântat, ca de obicei, la terasa Old School, interpretând piesele pregătite pentru concurs.  

Copiii care au participat la spectacol sunt Măriuca Stan-Muraru, Mara Penciuc, Ștefania Cârligeanu, Luca Lazăr și Karina Cibotariu. Karina nu va participa la festivalul de la Piatra Neamț, dar miercuri a avut cel mai lung regital, de aproximativ 10 melodii, impresionând cu vocea sa puternică toți invitații.

Luca Lazăr are 9 ani și a cîântat You raise me up pe care a învățat-o într-o zi. Măriuca Stan-Muraru, are și ea 9 ani și va participa la 3 secțiuni și va cântă Simple the best– Tina Turner, Rise up– Andra Day și Zbor, compusă de Oana Pușcașu special pentru ea.  Ștefania Cârligeanu a cântat Sweet Child o’ mine- Guns N Roses.  Mara Penciuc a cântat melodia Tot ce aș vrea e o minune.

Festivalul se va desfășura în aer liber, pentru a respecta măsurile de protecție impotriva Coronavirusu-lui.