Jocurile Lego rămân la modă printre copii și partea frumoasă e că îi ajută în dezvoltarea creativității, a răbdării calități necesare atunci când dorim să construim ceva durabil.

Eu, unul, sunt foarte pasionat de jocurile Lego, am multe piese și construiesc des diferite lucruri. Prima cutie am primit-o când aveam cinci ani de la un baiat mai mare. Apoi, tot el mi-a mai dat două pungi cu piese desfăcute și câteva scheme. Din acel moment, am prins mare drag sa îmbin piesele, după propria imaginație.

Membrii familiei, de la mama, bunicul, unchiul până la mătușa și nașii de botez, m-au încurajat și mi-au cumpărat de-a lungul timpului tot felul de cutii cu piese Lego  interesante.

Am văzut de-a lungul anilor pe internet tot felul de lucruri create cu piese Lego, de la  rachete, replici ale unor clădiri foarte cunoscute în lume, trenulețe și chiar orașe în miniatură. Acest lucru m-a inspirat să creez și eu mașinuțe, elicoptere, avioane, scutere, clădiri, animale, utilaje. Dar trebuie să recunosc că pentru mine este mai simplu să construiesc ceva din imaginația proprie decât să urmez o schemă. Am întâlnit chiar si adulți care au pasiunea asta frumoasă de a îmbina cubulețele magice.

Tu câte piese Lego ai și care a fost cea mai tare construcție realizată?