Chiar dacă de la 1 septembrie s-au deschis teatrele, actorii teatrului Vasilache își invită în continuare publicul la spectacole în aer liber. Acestea vor avea loc joi, sâmbătă și duminică. Joi și sâmbătă, de la orele 19 și respectiv, 10 la amfiteatrul Cornișa, iar duminică, la ora 10, pe terenul scolii nr 6.

Spectacolul pe care botoșăneni îl vor urmări este „Capra cu trei iezi”, o adaptare după Ion Creangă și o dramatizare de Mihai Donţu. Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.

Din distribuţie fac parte actorii: Andreea-Elena Popovici, Stempel Mihaela, Renata Voloșcu, Marius Rusu, Iftode Floran, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu Florin

Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate în aer liber!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.