Toamna se numără bobocii, iar în redacția Buzz acest lucru se întâmplă printr-o nouă promoție la Școala de Jurnalism Buzz (SJB). S-a dat start înscrierilor pentru un nou modul de cursuri privind pregătirea inițială a noilor mici reporteri care vor face parte din redacția Buzz începând cu anul următor.

Iar de anul acesta, venim cu două cursuri noi la solicitarea copiilor și adolescenților. Pe lângă tradiționalele cursuri de jurnalism, comunicare&dicție, actorie&dezvoltare personală și fotografie, participanții vor avea parte de un curs de vlogging și televiziune și un curs de limba germană pentru începători.

Cursurile predate de profesori cu pregătire și experiență în domeniu vor începe în luna octombrie odată ce înscrierile se vor finaliza. Anul acesta, din cauza situației speciale determinate de pandemia actuală, numărul locurilor va fi limitat, pentru a putea fi respectate măsurile de siguranță și prevenire împotriva infectării cu noul Coronavirus.

Din acest motiv, nu vor fi mai mult de opt copii înscriși, motiv pentru care cei care doresc să urmeze cursurile Școlii de Jurnalism Buzz trebuie să se grăbească la înscriere. Înscrerea se face intrând pe telebuzz.ro prin completarea formularului de înscriere sau trimițând următoarele date: numele, prenumele, vârsta copilului, un număr de telefon la contact@telebuzz.ro.  Ulterior, echipa Buzz îi va contacta pe toți cei înscriși pentru următoarele proceduri.

În afară de cursurile menționate, participanții vor avea parte și de ateliere de weekend care le vor dezvolta creativitatea și imaginația, respectiv gramatică distractivă, lecturi prin joc, desen  și audiții muzicale.

La finalul modulului, participanții primesc certificate de absolvire, acestea având și competențe pe care micuții le-au dobândit prin participarea la cursuri și ateliere.

Cursurile și atelierele se adresează copiilor cu vârste curpinse între 9 și 15 ani.

Școala de Jurnalism Buzz este un proiect al Asociației Buzzmedia în parteneriat cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Inspectoratul Școlar Județean Botoșani.