Proiectul Noul Centru Vechi prinde din ce în ce mai mult contur, iar numărul botoșănenilor care dorsc să se implice în revitalizarea zonei, crește de la o zi la alta. Oamenii vin cu idei, se conturează chiar un program de activități pentru zona aceasta, dar ce e mai important, cei implicați oferă din serviciile lor pentru scopul comunității deja create.

Așa i-a venit și ideea unui antreprenor botoșănean implicat, pentru sponsorizarea acțiunilor de înfrumusețare a centrului. Mihai Venedict, manager & Fizioterapeut WorkTape Medical Botoșani a oferit spre vânzare abonamente  pentru  WorkTape Medical Botoșani- Centru privat de sănătate și recuperare medicală. Astfel, banii care se obțin în urma vânzării acestor abonamente vor fi investiți în demersul început pentru Noul Centru Vechi. “Avem în jur de 150 abonați la WorkTape Medical Botoșani și m-am gândit ca ultimele 17 abonamente să fie dedicate Recuperării Noului Centru Vechi, pentru a face ceva concret pentru orașul nostru drag. Menționez că deja am mai donat o sumă pentru achiziționarea suporturilor pentru ghiveci și în cazul în care campania va avea succes, suma va fi una consistenta”, spune Mihai Venedict.

Abonamentul WorkTape Premium 2020 cu câteva modificări  include două consultații  de specialitate recuperare, reumatologie, neurologie, discount 30% la imagistică (ecografie, interpretare radiografie & RMN), Hotline & Online Medical (sfaturi medicale), discount 30% Pachet întreținere (kinetoterapie & masaj), discount 30% Pachet proceduri recuperare medicală (Fizioterapie).
“Prețul este de 325 lei, abonamentul este valabil tot anul 2020 și oferă consultații incluse, discount la tratamentul de recuperare medicală, kinetoterapie și masaj de întreținere și recomandări din partea medicilor și fizioterapeu’ilor centrului WTM. Deja s-a dat unul, deci mai  avem 16 abonamente pentru Recuperarea Centrului Vechi. Practic, noi oferim tratament medical și voi susțineți refacerea Centrului Vechi. Vă așteptăm la o recuperare medicală diferită și bine făcută!” , a mai precizat Mihai Venedict.
 Abonamentele se pot achiziționa fizic de la recepția WTM, Bulevardul George Enescu 9C, capăt 1, stația taxi, clădirea noua, demisol, sub Oftaderm . Mai multe detalii puteți accesa pe pagina lor de facebook.