Începând de săptămâna viitoare, spectacolele Teatrului Vasilache vor continua şi în sala Teatrului „Vasilache”! Până acum teatrul Vasilache a sustinut spectacole pentru public în aer liber în diferite locații din oraș din cauza pandemiei care a dus la închiderea sălilor de spectacol.  Următorul spectacol la care actorii teatrului îi invită pe copiii din Botoșani este  spectacolul „Cei trei purceluşi”. Acesta va avea loc, joi, 10 septembrie, de la ora 19:00 şi sâmbătă,12 septembrie, de la ora 10:00
în Amfiteatrul Cornisa Aquapark & Sports Botosani. Totodată, vineri, 11 septembrie, de la ora 18:00 şi duminică, 13 septembrie 2020, de la ora 11:00 publicul este așteptat în sala Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”.

„Cei trei purceluşi” este o poveste îndrăgită de copii şi transpusă în scenă de regizorul Valentin Dobrescu, după o idee de Van Gool. Regia artistică îi aparține lui Valentin Dobrescu, scenografia lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Constantin Panaite.

Din distribuţie fac parte actorii:

Pavel Petrași
Andrei Bordianu
Marius Rusu
Iftode Floran
Alin Gheorghiu Florin
Chelaru Anamaria
Andrei Iurescu
Renata Voloșcu
Adelina Cojocariu

Recomandat copiilor între 3 şi 10 ani.

Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol, atât în aer liber cât și în sala de spectacole, se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 84. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate în aer liber şi la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.