Chiar dacă data și modul în care școala va începe sunt încă incerte, Consiliul Elevilor de la liceul Pedagogic s-a gândit la o modalitate prin care bobocii și chiar elevi mai mari ai liceului pot afla mai multe despre diferite activități și viața din cadrul L.P.N.I.

În perioada 7-11 septembrie, în cadrul proiectului “Preparing for School 2020″ , au loc o serie de workshop-uri online pe zoom. Întâlnirile abordează diferite teme menite să îi ajute pe elevi și să le prezinte oportunitățile din liceu.

Consiliul Școlar al Elevilor vă propune o serie de workshop-uri online destinate vouă, elevilor, din care veți putea afla mai multe despre viața din liceul nostru, din viziunea elevilor. Cum poți participa? E simplu! Alege-ți câteva subiecte care te interesează și participă la workshop-urile propuse. Dacă ești boboc, nu fii timid. Suntem aici pentru toată lumea, inclusiv pentru tine. Vino alături de noi!”, este transmis pe pagina de facebook a CȘE Pedagocic.

Pe parcursul celor 5 zile, bobocii pot afla despre revista P.E.D.A, clubul de dezbateri al liceului Riposta Debate Club, educația juridică în școli, voluntariatul în viața elevului, dar și despre clubul de fotografie Photo Voice.

Proiectul se încheie cu o dezbatere alături de Biroul Executiv al Consiliului Elevilor despre drepturile și obligațiile elevului.