Marți seară, chiar de Sfânta Maria, s-a desfășurat la Amfiteatrul Cornișa, un concert cu artiști din lumea muzicii populare. Vedeta serii a fost marea cântăreață de muzică populară, Sofia Vicoveanca.

Aceasta a cântat, la final, trei melodii, cu care i-a ridicat în picioare pe cei aproximativ 150 de botoșăneni prezenți. La finalul concertului la care artiștii au cântat acompaniați de orchestra Rapsozii Botoșanilor, cum e firesc, oamenii s-au îngrămădit în culise pentru a face poze cu artista, dar…ghinion. Cea mai aștepată apariție a serii le-a cerut înțelegere fanilor, spunându-le foarte deschis că se teme de nemilosul Coronavirus.  Are dreptate, căci un astfel de virus ei i-ar putea fi fatal având în vedere și vârsta sa înaintată.

Chiar dacă ne-am dorit un interviu cu celebra cântăreață, tot din aceleași cauze n-am putut să-l obținem, dar, totuși, am întrebat-o pe artistă  cum se protejează de acest virus. ,,Mă păzesc, încerc să sfătuiesc și pe alții, să păstrăm distanța și să înțelegem gravidatea situației”, ne-a declarat Sofia Vicoveanca.