O  botoșăneancă va reprezenta județul Botoșani la un festival  internațional care va avea loc la Chișinău. Este vorba despre   festivalul- concurs International de arta Constelația Talentelor al carui producător și președinte este Eugenia Ursu.

La festival participă, în general, sute de copii și tineri artiști din 20 de țări.  Concursul include şase categorii de vârstă: 4-6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani, 16-19 ani şi 20-35 ani. Concursul se va desfăşura în cinci secţiuni: Vocal (muzică uşoară, muzică academică, muzică populară, solo, duete, ansambluri), Arta Vorbirii, Modeling, Dans (solo, duete, ansambluri) şi Artă Instrumentală (solo, duete, ansambluri).

Copila care va participa în acest festival se numește Andreea Rotariu și, în prezent, se pregătește cu profesoara Ileana Lenghe  de la școala de canto Crina Mardare din București.

Anul acesta, a mai participat la două festivaluri, respectiv Volare, unde a obținut trofeul grupei 13- 15 ani și  Concursul online Internaţional de Artă al STAR ADYGEA, organizat în Rusia unde a obținut locul II.