Cine Globe își deschide porțile pentru iubitorii filmelor pe data de 11 septembrie. Începând cu această dată multiplexul Botoșani se va redeschide după  perioada de  peste 6 luni cât a fost închis din cauza pandemiei.Clienții sunt așteptați, începând cu această vineri, în fiecare zi a săptămânii cu filme, popcorn și multe zâmbete.

 Pasionații de filme vor putea alege atât animații pentru cei mici, cât și filme pentru cei mari, iar programul poate fi găsit pe site-ul Cine Globe: https://www.cineglobe.ro/uvertura-mall-botosani/program-vineri-5. Săptămâna viitoare va fi lansat mult așteptatul “Tenet” – thriller-ul lui Christian Nolan ce prezintă lumea spionajului internațional într-o lume a viitorului, iar fanii BTS vor putea urmări din 24 septembrie documentarul “Break the silence” despre renumita trupă sud-coreeană, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției.

Cine Globe a luat și măsuri de prevenire împotriva infectării cu noul Coronavirus. Printre măsurile luate de către lanțul de multiplexuri sunt atât dezinfectarea spațiilor, nebulizarea sălilor, dar și măsuri de protecție în zona de concession. În plus, lanțul de multiplexuri Cine Globe a investit și în implementarea unei soluții de achiziție online a produselor din zona de concession, astfel încât clienții să fie cât mai în siguranță la Cine Globe Botoșani.

Echipa Cine Globe vă așteaptă de vineri bucuroasă să vă primească și să vă ofere filme, bună dispoziție și un spațiu           igienizat și curat. În această perioadă au fost luate măsurile necesare pentru a minimiza riscul de boli și a crește siguranța clienților și a echipei. De vineri, 11 septembrie, lansăm concession online, astfel încât clientul va putea achiziționa împreună cu biletul de film și produsele preferate înainte de a intra la film. Măștile le vom menține, la fel ca și zâmbetul cu care ne-am obișnuit clienții de fiecare dată”, a declarat Gabriel Grama, general manager Cine Globe România.

Mai multe detalii despre redeschidere vor fi anunțata pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CineGrandRO și pe site-ul http://cineglobe.ro.