CSM Botoșani a învins CSM Alexandria cu scorul de 30-26, la pauză fiind 16-13.

Meciul s-a desfășurat în Sala Kati Szabo din Sfântu Gheorghe. Botoșănenii au condus toată partida, însă  cei de la  CSM Alexandria au stat aproape și au egalat, până în minutul 23.

Apoi, CSM Botoșani a preluat conducerea și, la pauză, și-a creat un avantaj de 3 goluri.

După pauză, Botoșani s-a distanțat din nou, Alexandria a avut o perioadă de 4 mimute în care nu a mai înscris.

Până în final scorul a fost de 30-26.Cu ajutorul victoriei de ieri împotriva Unirea Sînnicolau Mare, CSM Botoșani se clasifică între primele două echipe care promovează în Liga Zimbrilor.

Președintele clubului CSM Botoșani, ne transmite un mesaj de la Sfântu Gheorghe

După ani de zile de muncă, după luni de pregătire, după un sprijin fantastic din partea Electroalfa, implicit al domnului Gheorghe Ciubotaru, am ajuns în punctul în care putem răsufla ușurați, dar nu lăsăm garda jos!
Am dus două meciuri în care băieții au arătat un handbal de calitate, au luptat pentru fiecare minge și au fost o ECHIPĂ în adevăratul sens al cuvântului. Asta a fost cheia succesului nostru: ECHIPA!
Suntem promovați în Liga Zimbrilor, începem de săptămâna viitoare o nouă aventură, rămâne de văzut ce facem cu CSU Suceava, marea rivală din seria din care am făcut noi parte. Sper ca și mâine să bifăm o victorie și, să nu uităm, am scris istorie pentru handbalul botoșănean. Zilele acestea vor rămâne pe veci în istoria clubului, orașului, județului și țării: o echipă mică, dar cu aspirații mari, a reușit să promoveze și să-și îndeplinească visul!”

Felicitări, băieți! Hai, CSM BOTOȘANI!