Luna septembrie este perioada în care se fac înscrieri pentru viitorii mici reporteri în redacția Buzz. Acestea se fac prin Școala de Jurnalism Buzz, ocazie pentru viitorii mici reporteri de a urma cursuri interactive, vesele și interesante, familiarizându-se astfel cu ceea ce presupune munca de redacție. Cursurile noii promoții a Școlii de Jurnalismi Buzz sunt de comunicare &dicție, de jurnalism, de actorie&dezvoltare personală, de fotografie, de limba germană (nivel începător) și de vlogging&televiziune. Aceste cursuri sunt completate de ateliere distractive de desen, de lecturi prin joc, de gramatică distractivă  și audiții muzicale, acestea având  rolul de a stimula creativitatea și imaginația copiilor.

Anul acesta fiind o perioadă mai specială din cauza pandemiei pe care o traversăm cu toții, numărul locurilor pentru noua promoție a Școlii de Jurnalism Buzz este limitat, iar în prezent a mai rămas liber UN LOC.

Înscrierile se fac fie completând formularul de pe site, www.telebuzz.ro, fie trimițând pe contact@telebuzz.ro datele copilului (nume, prenume, vârstă și un număr de telefon). Ultima dată când te poți înscrie pentru promoția 2020/2021 este 30 septembrie 2020.

Viitorii mici reporteri vor merge pe teren, vor scrie în propriul lor ziar sau pe site, vor realiza propriile emisiuni ori rubrici, se vor bucura de o tabără de jurnalism cu traineri din Televiziunea Română și Radio România Actualități, își vor evalua cunoștințele în cel mai simpatic concurs de jurnalism pentru copii și adolescenți, vor cunoaște orașul, vor învăța să observe lucrurile care contează, vor fi mai critici, vor utiliza telefonul mobil și în scopuri jurnalistice și se vor bucura de prieteni noi.