Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur, este susținut de mai mulți artiști, atât naționali, cât și locali, printre care se numără și Adrian Enache, Ovi Jacobsen, Gelu Graur, Bodo de la Proconsul sau actorul Daniel Badale. Toți aceștia îi îndeamnă pe botoșăneni să îl voteze, duminică, 27 septembrie, pe Cătălin Flutur pentru funcția de primar al municipiului Botoșani.

Adrian Enache îl consideră pe actualul primar diferit în comparație cu politicianul român de astăzi: Este un om cinstit, sincer, implicat și, când spun asta, mă gândesc la discuțiile pe care le-am purtat cu el de-a lungul timpului, la plimbările prin orașul lui în care el, ca primar, a adus cei mai mulți bani europeni, datorită proiectelor despre care mi-a povestit sau pe care le-am văzut cu ochii mei. Cu mâna pe inimă spun, el nu e ceea ce știm cu toții astăzi despre politicianul român. 

Cunoscutul Bodo, solistul Proconsul, a afirmat că primarul Flutur a ridicat Botoșaniul, în ultimii ani, din toate punctele de vedere: Dragii mei, aveți un primar extraordinar, pe Cătălin Flutur, care a ridicat Botoșaniul din toate punctele de vedere în ultimii ani. V-o spune cineva care merge peste tot în țara asta prin concertele pe care le ținem. Botoșaniul este sus grație lui Cătălin Flutur!

Poetul Gellu Dorian a argumentat de ce va vota cu primarul Cătălin Flutur: Sunt convins că în 4 ani un primar cu experiența lui Cătălin Flutur și cu o majoritate PNL în Consiliul Local pot face ceea ce promit și repara tot ce au ținut în loc consilierii partidului care se dovedește și acum a fi un clan ale cărui ultime puteri se vor termina acum. Dar asta numai cu ajutorul vostru, dragi botoșăneni!

De asemenea, actorul botoșănean Daniel Badale, care acum este angajat la Teatrul Național din București, a transmis un mesaj de susținere: Îl cunosc de mult timp, de ani buni, pe primarul actual și viitor, Cătălin Mugurel Flutur! Sunt convins că va ieși din nou primar! Facem ce trebuie!

Și artistul Ovi Jacobsen a transmis pe rețelele de socializare un mesaj pentru primarul actual al urbei: Doresc la fel ca și voi, ca acest oraș să cunoască o continuă dezvoltare pe toate planurile. Sunt multe de făcut încă, dar sunt absolut convins că omul potrivit pentru a duce mai departe proiectele importante pentru Botoșani, este actualul primar Cătălin Flutur. Și spun asta pentru că l-am cunoscut personal în ultimii ani, descoperind un om educat, cu simțul umorului, tenace și o mentalitate cu adevărat vestică, europeană!

Nu în cele din urmă, Gelu Graur a explicat într-o postare, pe contul personal de Facebook, spre cine va merge votul său: Sătul de violența verbală a acestor campanii și de aceleași utopii ale partidelor politice, voi vota OMUL, nu neaparăt partidul! Pentru moderație în declarații, pentru că nu cred în miracole politice, pentru că am gândire liberală, pentru că am văzut că poți atunci când ești lăsat, pentru că știi administrație și mai ales pentru că nu te consideri perfect… CĂTĂLIN FLUTUR, AI VOTUL MEU!!!