Sfârșitul toamnei vine cu premierea filmului Voyagers. Filmat în România, thriller-ul fantasy îi are ca actori principali pe Colin Farrell, Tye Sheridan, Lily-Rose Depp și Fionn Whitehead. Din distribuția filmului face parte și tânărul botoșănean Theodor Șoptelea. Absolvent al Colegiului Național A.T.Laurian și fost membru a trupei de teatru a liceului Drama Club, Theodor este unul din cei 30 de tineri care fac parte din expermientul din cadrul filmului.

Voyagers descrie odiseea a 30 de tineri bărbați și femei care sunt trimiși adânc în spațiu într-o misiune planificată pentru mai multe generații în căutarea unei noi locuințe. Acțiunea are loc în viitorul apropiat. Misiunea ajunge într-o stare de nebunie, pe măsură ce echipajul revine la starea sa primordială, fără să știe dacă adevărata amenințare cu care se confruntă este ceea ce se află în afara navei sau ceea ce vor deveni în interiorul ei.

Filmările au început încă din vara anului trecut în București, pelicula fiind filmată integral în România. Despre aceasta, criticii de specialitate sunt de părere că Voyagers v-a putea fi nominalizat la Premiile Oscar 2021 pentru Best Pictures, și Best Make-up & Hair.