Sâmbătă, la amiază, a avut loc deschiderea noului an la Școala de Jurnalism Buzz.

Echipa Buzz a avut o prima întâlnire cu viitorii mici reporteri și redacției. Întâlnirea a avut loc în aer liber, în foișorul din parc din cauza pandemiei actuale.

Coordonatorul Scolii de jurnalism Buzz, Ioana Matfeev, a început festivitatea prezentandu-i pe cei opt copii car vor urma cursurile modulului ce se va desfășura din luna octombrie pana in luna martie.

Cursurile de anul acesta sunt actorie și dezvoltare personală, comunicare&dicție, jurnalism, limba germană, vlogging&tv și fotografie.

Viitorii noștri colegi au primit daruri de la Europe Direct Botoșani și din partea redacției și și-au declarat așteptarile. Copiii sunt curioși de cursurile care vor avea loc, vor să fie mai puțin timizi, să-și facă prieteni, să învețe germana, să-și facă propriul blog, să se descopere mai mult pe ei. De altfel, și Ioana Matfeev le-a transmis ca cele șase luni le vor da ocazia să-și găsească preocupări frumoase, pasiuni.

Sfatul meu către voie este sa acumulați cât mai mult pe parcursul celor sase luni, să vă găsiți preocupări, să vedeți ce vă place și să vă dezvoltați pasiunile descoperite”. 

În afara de cursurile menționate copiii vor avea parte și de ateliere în weekend. Acestea vor fi susținute de tinerii redacției, deja cu experienta dobândită în comunicare, în diferite domenii care îi preocupă. Atelierele sunt de desen, de audiții muzicale, de lecturi prin joc sau gramatică distractivă.

Mai multe poze aici.