Voluntarii  Asociației Happy solicită botoșănenilor cu inimă mare, care dăruiesc, periodic, pături, jucării, hăinuțe pentru oamenii mai puțin favorizați de soartă să le pună în pungi ori sacoșe, deoarece în acest fel,  totul este mai ordonat și desigur mult mai ușor de transportat. Voluntarii Happy mulțumesc totodată tuturor botoșănenilor pentru că fac donații fiind atât de multe persoane mai ales în județ care au nevoie de astfel de ajutoare.

Ciprian Pleșcan, voluntar Happy, a fost ajutat, sâmbătă, de câțiva reporteri Buzz să transporte hăinuțele de la container la mașină și ne-a spus că astfel de transporturi se fac de 2-3 ori pe săptămână. Lucrurile colectate sunt duse la depozitele Asociației Happy unde sunt sortate pe vârste și duse apoi oamenilor care solicită ajutor. Cei care doresc hăinuțe pot contacta asociația pe pagina lor de Facebook aici.

 ,,Rog pe toți botoșănenii, când vin și aduc aceste hăinuțe, să le pună în sacoșe, pungi, pentru că dacă plouă, poate să mai picure înauntru și se pot mucegăi. Noi facem două trei transpourturi pe săptămână, dar nu venim în fiecare zi să le luăm. Și apoi, aduse în pachețele, e totul mai ordonat, igienic”, a spus Ciprian Pleșcan, voluntar Happy.