J

Jocul Roblox, fost până mai ieri  cel mai popular între jocurile pe telefon. Dar acesta pare să fie deja  detronat.

 Among US  a fost creat în 2018 și  a devenit popular mai ceva, față de alte jocuri care deveneau într-o oră de la creare.

Este un joc de echipă, unde jucătorii trebuie să lucreze împreună după ce nava lor  spațială se prăbușește.

Ei trebuie să  își facă task-urile, având în vedere și faptul că  trebuie să aibă grijă la IMPOSTOR, care poate fi unul sau chiar mai mulți.

În calitate de crewmate (jucător), trebuie să îți faci task-urile și să raportezi corpurile decedate ale celorlalți jucatori care au fost omorâți de IMPOSTOR. 

Ca impostor trebuie să omori ceilalți jucători fără să fii văzut.

Acest joc este foarte popular deja printre adolescenți și copii, chiar și între adulți.  Două dintre prietenele mele mi-au spus ce le place la  acest joc și de ce a devenit pentru ei mult mai special decât Roblox.

Antonia F. ,,Am descoperit acest joc, vara asta, cu ajutorul verișorului meu. Îmi place Among Us pentru că este un joc interesant unde nu te poți plictisi.  Față de Roblox, care are mai multe joculețe, care pot fi plictisitoare, Among Us are unul singur care este grozav și interesant,  și devine mult mai tare atunci când îl joci cu prietenii”

Alessia D. ,, Acest joc este foarte grozav și iubesc să îl joc cu prietenii mei. Când ei sunt ocupați, mă joc singură, dar e tot interesant pentru că faci task-uri și omori playeri. Sincer, simpatizez Robloxul puțin mai mult față de Among us, îmi place pur și simplu mai mult. Dar și Among Us este grozav!”, 

Eu, una sunt de acord cu fetele, jocul este interesant, grozav și foarte plăcut. E un joc perfect pentru familie și prieteni! Un joc de nota 10.00.