Anul acesta va fi mai dificil cu darurile de Crăciun, având în vedere situația actuală când a împărți obiecte de la o persoana nu e cea mai bună soluție.  Cum se vor comporta câțiva botoșăneni și câți bani vor cheltui pentru cadourile de Craciun într – un an cu pandemie  am aflat.

  ,, Aceasta perioadă este într-adevăr dificilă, dar nimic nu ma oprește să dăruiesc un pachețel unui copil nevoiaș. Cadourile vor fi si mai restrânse în acest an, voi dărui în familie, iar costurile rămân aceleași, în jur de 200 de lei.a declarat Rodica Bursuc, 61 de ani.

Bugetul, anul acesta, e un pic mai restrâns 

,,Cred ca vor fi la fel de frumoase și oferite cu mult drag ca în fiecare an🥰
În fiecare an încerc să schimb ideile de cadou la Crăciun și să-i suprind plăcut pe cei dragi. Sunt sigură că ne vom lua măsuri de siguranță cu tot ce se întâmpla pentru a ne proteja și a-i proteja pe cei dragi 🥰. Voi oferi cadouri familiei și celor dragi nouă, în special copiilor, ei sunt cei mai fericiți că vine Moș Crăciun. Bugetul, anul acesta, este un pic mai redus față de alți ani, dar sper să-i bucur pe toți cu ce cadouri vor primi de la noi.” a declarat Zamosteanu Roxana, 32 de ani

Voi lua cadouri familiei… 

,,Ținând cont de această perioadă, eu cred că aceste cadouri care ne vor fi oferite de către cei dragi, vor aduce un zâmbet pe fața fiecărui om și de asemenea, aceste mici surprize vor fi un prilej de bucurie. Cadourile nu vor fi făcute într-un mod mai diferit comparativ cu ceilalți ani. Voi încerca să îi fac pe toți cât mai fericiți cu câte puțin din ce pot darui. Aflându-ne în această pandemie, cred că toți ne vom gandi măcar un pic la ideea de protejare a celor dragi și de netransmitere a acestui virus, încercând pe cât posibil să respectam toate normele de protecție. În acest an, de Crăciun, voi oferi cadouri întregii familii, încercând să respect toate normele de protecție. Voi încerca să nu cheltui exagerat de mulți bani pe cadouri, deoarece frumusețea nu constă în lucruri pompoase și scumpe. În acest an, nu cred că voi cheltui mai mulți bani fața de anii trecuți, deoarece mă limitez la persoane și încerc să nu iau multe cadouri fără vreo necesitate.” a declarat Alexandra Maria Hliban, 14 ani.

Aș vrea ca acest Crăciun să nu se schimbe din cauza pandemiei…” 

,,Cred ca anul acesta cadourile vor fi la fel de frumoase si cert este că vor fi dăruite cu la fel de multă iubire. Nu voi face cadourile într-un mod diferit. Sincer, nu văd de ce. Probabil mulți vor lua masuri și în acest caz. Aș vrea ca acest Crăciun să nu se schimbe din această cauză. Anul acesta voi oferi cadouri atât părinților mei, ei fiind cei mai importanți pentru mine, cât și prietenelor mele. Eu voi cheltui exact cât am nevoie. Nu pot spune dacă e mult sau puțin. Mereu îmi place să iau cadouri din suflet fără să mă limitez la un anumit cost.” a declarat Ivas Ioana, 12 ani membră a redacției.

Un singur lucru mă frământă: colindul

,,🍁Cadourile vor fi şi anul acesta la fel de multe si frumoase.Jucăriile/jocurile sigur vor fi achiziționate în foarte mare măsură, iar produsele de vestimentație şi cosmetică, precum şi bijuteriile vor trona în topul cadourilor.🍁 Prudența de zi cu zi aşa cum ne-am obişnuit de ceva vreme va fi în continuare activă, iar măsurile ce le luăm sunt aceleaşi: spălatul mâinilor, dezinfectarea spațiilor unde locuim/muncim şi purtatul măştii.🍁 Voi oferi cadouri celor dragi cu siguranță şi voi oferi si un cadou în proiectul “Încalță un copil de Crăciun”.🍁 Valoarea cheltuielilor va fi la fel ca în ceilalţi ani, dar totul se raportează la venituri.🌺 Un singur gând mă frământă: COLINDUL DE CRĂCIUN, dar probabil, internetul va fi soluția.” ne-a declarat Anemona Olteanu, 13 ani.