Suntem în situația în care trebuie să purtăm masca oriunde, iar asta ne face să găsim idei cât mai interesante ca masca să devină un accesoriu vestimentar cât mai plăcut.

În ultimul timp, măștiile negre sunt tot mai purtate și sunt solicitate chiar și în farmacii și ne referim la măstile medicale, nu cele confecționate din bumbac. ,,La începutul pandemiei când măștiile erau mai scumpe lumea tot pe cele negre le preferă, deoarece sunt mult mai rezistente și dintr-un material care poate fi spălat de câteva ori, în loc sa fie aruncate. Chiar și acum dupăce situația s-a mai calmat privind posibilitatea de a cumpăra măști, măștiile negre tot căutate sunt, încât este foarte greu să le mai găsesti pe la farmacii”, ne-a declarat Daniela Oroșanu, farmacistă.

În general, cei mai mulți care caută aceste măști de culoare neagră, sunt adolescenții. Astfel de măști se postrivesc la  orice ținută. ,,Mi-am cumpărat de curând măști negre, deoarece se potrivesc mai mult cu stilul meu de îmbrăcăminte. Dacă tot e pandemie, măcar să port masca cu pplăere”. ne-a spus Denisa Sandu, în vârstă de 18 ani.