Tinerii de la Centrul de voluntariat B. O. M. D ( Botoșani, orașul meu drag‍) vor da startul, săptămâna viitoare, la proiectul lor drag intitulat ” Scara de vise”.

Proiectul va începe cu o serie de lecții online, gratuite, oferite de voluntarii centrului copiilor care nu au înțeles foarte bine materia la școală, din cauza deficiențelor aduse de învățarea online la școală.

Tinerii vor lucra împreună cu copiii temele pentru acasă, le vor explica noțiunile pe care nu le-au înțeles, si, bineînțeles, vor socializa cu ei.  Disciplinele care vor fi predate online copiilor sunt matematica și limbile română, engleza și franceza.

Luni are loc o primă întâlnire cu voluntarii care vor preda  și asta pentru ca s-au înscris si alte persoane din afara centrului care vor sa predea în cadrul acestui proiect. Acestea, împreună cu cei deja înscriși, voluntarii centrului, vor vedea la întâlnirea stabilită cum vor decurge orele.

Dupa data de 1 decembrie, vor începe orele online, iar înscrierile vor rămâne deschise. Momentan, cei mai mulți copii înscriși sunt pentru matematică ( clasele primare și gimnaziale), româna, engleză și franceză. La ora actuală sunt deja 30 de copii înscriși de vârste diferite. Cei care vor să-și însușească lipsurile pe care le au la aceste materii, se pot înscrie, trimițând un email la voluntariatbomd@gmail.com  sau aici.

Afiș realizat de Miruna Iuria (17 ani)