2020 a fost un atipic an, iar pregatirile pentru Craciun devin speciale. M-am documentat pe internet si am gasit mai multe trend-uri de impodobit bradul.

Brazii albi incep sa castige din ce in ce mai mult in popularitate in randul romanilor si sunt mai moderni.

1.  Bradul artificial in fustita. Ideea aceasta este una jucausa si presupune infasurarea bradului in partea de jos, adica suportul intr-un material textil de efect. In rest, bradul este destul de simplu pina la varf.

2. Bradul glamour. Acest brad este  fermecator prin contrastul puternic dintre alb, rosu, auriu si roz. Aceste culori îmbinate, decoratiuni, ornamente, globuri, beteala rosii, roz, mov si aurii asezate din abundenta de jos pana sus creaza un sentiment unic de magie.

3. Impodobirea bradului cu ornamente hand-made. Foarte multe persoane sunt interesate de aceste ornamente inedite si cand zic inedite ma gandesc la decoratiuni realizate din cabluri albe obisnuite, plase de sac de iuta sau rafie, bete, ata, hartie, plastic si multe altele.Totul tine de imaginatia ta.

4. Mai multa culoare! Noi, copiii, iubim culorile. Acest design este extrem de bogat in culori cu contraste foarte puternice. Si totuși, foarte placut este rezultatul.

5. Iti mai aduci aminte…Cum ar fi ca anul acesta sa prinzi in brad toate amintirile, bucuriile si momentele speciale pe care le ai? Selecteaza cele mai reprezentative fotografii la care tii si atârnă-le, ca niste ornamente prețioase, de crengile bradului. Pune aceste poze in rame  si aseaza-le ici si colo in brad. Daca faci Craciunul cu parintii sau bunicii, acest brad poate capata o semnificatie si mai profunda.

6.Copacul copiilor. E un bradut mic de vreo 1, 5 metri sau chiar mai mic.Il putem decora cu  jucarii in miniatura, clopotei, mos craciuni, decoratiuni si creatii personale.

7. Cat mai multa beteala. Este un trend destul de prezent in casele oamenilor din Occident. Impodobirea bradului se face plecand de la ideea de a folosi cat mai multa beteala curgatoare.

8. Ornamente naturale si realism. Daca iti doresti un brad natural si iti iei artificial ca sa nu defrisezi copacii nu trebuie sa renunti la natural! Din contra. Daca bradul este artificial, vino cu ornamente naturale. Efectul e super simpatic.

9. Bradul e un personaj. Ideea de a folosi bradul de Cracium pentru a-l transforma intr-un personaj mi se pare inedita. Puteti transforma bradul intr-un om de zăpadă. Este foarte caraghios cu crengutele rasfirate in loc de maturi, cu globurile aurii asezate in locul nasturilor, cocotat pe o lada veche din lemn, imbrobodit cu un fular rosu si o fata zambitoare incrustata.