Un trend foarte popular, mai ales de sărbători se numește Advent Calendar și este foarte util din varii motive. Te ajută să ții evidența zilelor până la Crăciun având câte o mică surpriză pentru fiecare zi, numărul total al surprizelor fiind 24.

Anamaria Țugui are 12 ani, folosește calendare Advent și ne-a spus părerea ei despre aceste calendare: ,,Eu am început să folosesc calendarul de pe 3 Decembrie și am fost și încă sunt foarte mulțumită de el. În fiecare zi ai de deschis câte o casetuță din care îți poate pica orice. De exemplu în ziua 1 ai o bomboană, în ziua 2 o ciocolată etc. Îmi place foarte mult, deoarece este un mister când și ce ne va pica”.

Anamaria folosește un calendar Advent cu surprize dulci, dar există și astfel de calendare care conțin chiar produse de make-up. Un astfel de calendar are și Alesia Țurcanu în vârstă de 13 ani și este foarte mulțumită de acest calendar: ,,Eu am început să folosesc Advent Calendar de anul acesta si imi place super mult”.

Acest trend a fost introdus chiar și în mediul online. Influencer-ul Maria Zvinca a făcut pe Instagram un calendar Advent online pentru fiecare zi cu câte un giveaway cu haine, bijuterii și produse de make-up.