Gelu Graur, artistul de muzică rock al Botoșanilor, a dat startul unui proiect deosebit dedicat orașului in care trăiește. Asta cu toate că ani la rând, artistul a stat departe de orașul său natal.

Lansarea proiectului va avea loc în zilele următoare și sunt convins ca va avea un impact răsunător. Ca mic artist al orasului, am luat parte la acest proiect, alaturi de colegii mei de la Cheia Sol indrumati de Oana Puscasu.

Gelu Graur spune despre proiect pe pagina lui de Facebook:
“Pentru mine, Botosani inseamna ACASĂ! In 6 ani de Bucuresti, alti 6 ani de Africa si multe plecări prin lume, am spus tuturor ca sunt “de loc” din Botosani. Cateodată este un oraș frustrant, greu de inteles, dar de fiecare dată când cineva îi face rău, imi vine sa il dau de pământ. Mă uit peste străzi si oameni, peste istorie si prezent si realizez ca singura constantă pozitivă a acestui loc uitat de progres este cultura si oamenii care o simt…
Asa că intr-o zi, am pus mâna pe chitară si am scris pentru Botoșani, pentru artiști, pentru iubitorii de frumos…toti uitați de mine, de voi, de ei…Si nu sunt putini artistii care au venit alaturi sa va aduca aminte cine sunt si de ce. Pe unii i-am gasit bolnavi, pe altii…nu i-am mai gasit…😞 In curand “Botoșani,acasă”…un proiect care a adus impreuna peste 100 de oameni de cultura din acest oras!”

Sunt foarte mândru ca am fost invitat sa fac parte din proiect și pentru mine Botoșani e “Acasă”. Vă vom ține la curent cu noutățile proiectului cu care ne-a făcut foarte curioși Gelu Graur. Puteți urmări prima ediție a emisiunii Amintiri din copilăria LOR unde Gelu a fost invitatul meu aici.