Petrecerea din cea mai lungă noapte din an se apropie, dar anul acesta cu siguranță aceasta nu va mai fi chiar la fel ca în anii trecut. Totuși, rămân superstițiile care, cel puțin, amuză.

Printre superstiții se numără purtarea culorii roșu în noaptea de Anul Nou pentru a ne aduce noroc în dragoste. Înainte, pentru cei din culturile latine, roșul însemna pasiune.

Tradiția spune că cei ce poartă în noaptea dintre ani lenjerie roșie își vor găsi alesul inimii, iar cei ce vor purta haine de aceasta culoare vor da dovada de excentricitate și competitivitate.

De asemenea, este bine ca în noaptea de anul să ai în buzunar niște bani pentru a avea noroc la bani tot anul.

Este foarte important să mâncăm pește în noaptea de Revelion, pentru a evita toate problemele și obstacolele din noul an.

De asemenea, de pe masa festivă de Revelion nu trebuie să lipsească fructele deoarece ele simbolizează vitalitatea, sănătatea, iar forma sferică a acestora este asociată cu șansele la perpetuitate în lucrurile bune din viața ta.

Evită certurile în noaptea de Anul Nou și se spune că e foarte important ca prima persoană care intră în casa ta de anul nou să fie băiat sau bărbat căci acest lucru aduce noroc.

Fă tot posibilul să intri în noul an fără datorii ca să nu fii sărac tot anul.

Nu uita ca atunci când se schimbă anul să-ți pui o dorință pe care să n-o spui nimănui.