În 2021 se va lansa un nou documentar care se numește România Sălbatică. Început în 2018 de către Dan Dinu (fotograf) și Cosmin Dumitrache, (videograf), documentarul este unul cum nu a mai fost făcut până acum în România. Ideea filmului a plecat de la pasiunea comună pentru natură a celor doi.

România Sălbatică ne poartă prin intermediul fotografiei în unele dintre cele mai interesante zone ale țării, dar și în locuri mai puțin cunoscute.

Proiectul a surprins natura și viața sălbatică din 13 parcuri naționale12 parcuri naturale2 geo-parcuri1 rezervație a biosferei și multe alte arii protejate. În tot acest demers, Dan și Cosmin au străbătut zeci de mii de kilometri de-a lungul și de-a latul țării, au parcurs sute de kilometri pe jos și au realizat peste 80 de deplasări în teren în care au stat mai bine de 450 de zile. Toată această aventură s-a transformat în cel mai mare proiect de fotografie și film documentar despre natura de la noi din țară, realizat aproape în totalitate prin voluntariat.

Toate filmările sunt realizate cu animale sălbatice în libertate.Acest documentar te face să închizi televizorul,să-ți faci bagajele și să pornești la drum să descoperi țara.