Din ce în ce mai mulți copii participă la giveway-uri făcute de mulți influeceri, majoritatea giveway-urilor fiind extrem de  populare, atât în străinătate cât și la noi, în România.

Printre vloggerji, tik tok-erii  care fac asta se numără frații Munteanu, Selly, Pain, Mira, Iuliana Beregoi, Nicole Cherry, Sensy, Zbir etc. Ei sunt printre  cei mai populari la ora actuala.

Majoritatea regulilor din acest concurs sunt de a da tag unor prieteni pentru a fi mai mulți, de a da follow paginii și altor persoane care contribuie cu firma care face giveway-ul.

,,Mi se pare o idee interesantă care chiar te ajută sa evoluezi pe rețelele sociale și să fii privit diferit. Am participat la multe, dar am câștigat doar la unul care a avut, ca premiu, 4 cărți, la alegere, de le editura Storia. Eu m-am simțit foarte bine și cu siguranță și cei acre au organizat” a declarat Turcanu Alesia, 13 ani.

,, Mi se pare un mod interesant de a câștiga lucruri noi printr-o metodă foarte simplă. Am participat la destule, din nefericire nu am câștigat, dar asta nu mă oprește să mai insist. Eu cred că persoanele ce câștigă lucruri de la celebrită[i de pe internet se simt entuziasmate, surprinse, dar enorm de fericite.” a declarat Yasmina Ipekli, 12 ani.

 

Mi se par interesant de a concura și de câștiga anumite premii. Am participat, nu am câștigat, însă mi-a plăcut experiența. Mi s-a părut interesant și am vrut să încerc. Îmi imaginez că persoanele ce concurează și câștigă se simt foarte fericite și se bucură de premiul mult așteptat.” a declarat Anemona Olteanu, 13 ani.

,,Giveway-ul este experiența care îți dă speranță, bucurie, emoție că idolul tău te poate alege să primești lucrul dăruit, dar sunt persoane care fac aceste chestii pentru faimă mai multă, vizualizări. Nu am participat la nici un giveway, pentru că nu am simțit că îmi lipsește ceva, dar, pe viitor, o să încerc. Persoanele care câștigă cred ca se simt onorate deoarece  au fost o persoana dintr-un milion de oameni care au participat”, a declarat Alexandra Hliban, 14 ani.