În luna decembrie, am avut un interviu cu doamna Cosmina Bagiag despre păpușile pe care dumneai le face la Iași și le vinde aproape în toată lumea. Am scris un articol în ziarul Buzz, numărul 106, iar interviul cu dumneai poate fi urmărit la Jurnalul copiilor, ediția din lunea decembrie, aici.

Imediat după sărbători, am vizitat-o la “fabrica păpușilor sale” pentru a-i oferi ziarul Buzz cu articolul scris de mine. Întâlnirea a fost una specială, deoarece am avut ocazia  s-o cunosc personal pe doamna Cosmina, mămica păpușilor Raniei.

Vă spun drept și sincer! Este o  doamna drăguță care are o echipă extraordinară. Ei toți fac niște lucruri deosebite pentru copii. Bucuria a fost și mai mare când doamna Cosmina mi-a oferit posibilitatea de a-mi alege o păpușică, dumneai a zis,  drept recompensă pentru articolul scris.

Îi mulțumesc mult pentru păpușica mea Alessia, apropo, personalizată cu numele meu, pe loc,  de care încă nu m-am despărțit. Sunt foarte fericită acum că am păpușica mea, o păpușă cu numele meu. O puteți contacta pe doamna Cosmina, urmărindu-i produsele pe pagina ei de Facebook, aici. Articolul meu îl puteți citi, procurându-vă ziarul Buzz de la magazinul Junior din Botoșani, de la club Mischa Kids și de la librăria Alexandria din Mall sau de la Farmacia Defarm, toate din Botoșani. Păpușa Alessia va fi talismanul meu în 2021, așa cum mi-a spus și doamna Cosmina la plecare.