Pop it este o jucărie senzorială anti-stres,  din silicon, la modă în ultima perioadă. Este un trend exact cum a fost și sunt Kendama, Spiner, Slime etc.

Poate fi achiziționat din librării sau poate fi comandat de pe internet la un preț accesibil, între 25-60 de lei, în funcție de mărime. Are diferite forme și culori. Încurajează jocul creativ și imaginația. Construirea propriei lumi încurajează creativitatea.

Pop it-ul este format din bule pe care le poți sparge la nesfârșit. Imită folia cu bule, însă, poate fi reutilizată până te plictisești.

Apasatul pe bule va scoate un sunet plăcut, apoi întoarce jucăria și ia-o de la capăt.  Am întrebat  câțiva colegi de ce și-au luat un Pop it, unde au auzit de el prima dată și ce simt când il folosesc.,

“Mi-am luat pop-it pentru că din videoclipurile care le vedeam mi s-a părut interesant“, mi-a spus Maria B, iar Ana D.: ,,Am văzut pe o aplicație ( Tik tok) și mi-a plăcut! Am auzit de la prietena mea Maria și mi s-a părut interesant!“. Maria B.  a spus: ,, Simt ca și cum m-aș juca cu niște bule catifelate care nu se termina niciodată”.