Sondajul săptămânii lansat pe Insta _buzz_pentru_viitor a a avut în vedere o temă de interes mai ales în perioada aceasta. Urmăritorii noștri au răspuns la întrebare cum vi se par olimpiadele online, iar răspunsurile au avut în vedere mai multe variante, respectiv o idee bună, o idee proastă și puteau fi amânate. Desigur, cei care au dorit, au putut să scrie și propria variantă.  Urmăritorii au optat pentru o idee bună și respectiv, puteau fi amânate, iar la urmă, o idee proastă.

Am întrebat câțiva copii care au fost la olimpiada de matematică de sâmbătă, pentru a vedea cum li s-a părut desfășurarea concursului.

Anastasia Airinei, 12 ani: ,,Ideea de olimpiadă online mi se pare super, având în vedere situația în care ne aflăm. Am fost la matematică și mi s-a părut o experiență interesantă cu care aș vrea să mai am ocazia să mă întâlnesc”.

Maria Alexuc, 12 ani: ,,A fost ceva nou pentru mine, dar a fost excelent!”. 

Morariu Analisa,  13 ani:  ,,Am fost la olimpiadă. Mi s-a părut ușoară, dar, din păcate, nu m-am pregătit la exercițiile și modurile de rezolvare corecte. Mie mi se pare că olimpiada online a fost mult mai ușoară decât dacă era în persoană”.